Biomechanics Training

De ‘Biomechanics Training’ van Evolve Movement x Health is gebaseerd op de trainingsmethode van ‘Functional Patterns’ en is daarmee meteen uniek in Limburg. Wij gaan ervan uit dat de mens is ge-evolueert om in de basis te lopen, rennen en gooien. Vanuit deze gedachte vormen we dan ook onze oefeningen en daarmee de training.

Alles staat en valt met je postuur. Je leert wat een goed postuur is, hoe je deze kunt aannemen en hoe je deze kunt verbeteren. Vanuit het postuur gaan we langzaam naar meer dynamische bewegingen.

Het lichaam is gemaakt om als één geheel te werken en dat is iets wat je zult terugzien in de oefeningen. Je leert om meerdere spieren en spiergroepen met elkaar te verbinden en zo efficiënter te bewegen.

Wat ons ook onderscheidt van vrijwel alle andere manieren van fitness training is het feit dat wij WEL rotatie in onze oefeningen integreren. We leven in een 3D wereld en moeten ook zo leren bewegen. Wij geloven dat het verbeteren van je rotatie bewegingen belangrijker is dan heel zware backsquats uitvoeren als we het hebben over sportprestaties verbeteren.(van bijvoorbeeld een tennisspeler).

Waarom Biomechanics Training?

Kom je niet van bepaalde pijnklachten af met traditionele fitness training? Wil je sportprestaties verbeteren door meer efficiëntie in je bewegingen? Of wil je gewoon wat meer uitdaging en afwisseling in je training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hieronder vind je een overzicht van de actuele lestijden van de Biomechanics Training sessies bij Evolve Movement x Health in Susteren.

DagTijd
Training
MA19:00 – 20:00Biomechanics Training
WO09:00 – 10:00Biomechanics Training
DO19:00 – 20:00Biomechanics Training
VR19:00 – 20:00Biomechanics Training
ZA09:30 – 10:30Biomechanics Training